torsdag den 11. august 2011

Fåredag på Hjemstavnsgården i Gummerup lørdag d.13 august 2o11,

Der har jeg i gen en bod med håndspundet garn-  forskellige typer ,alt efter hvad det skal bruges til.
Jeg har haft angorakaniner i mange år og det er mest garner og færdige ting fra dem jeg har med. Angora spundet ren eller blandet med uld,det giver en bedre kvalitet til handsker og huer, da angora er uelastisk giver fåreulden elastisitet til garnet. Til sjaler o.l.tvinder jeg ofte med en silketråd,det er smukt sammen.
Kom og se og mærk og få en snak om håndspinding  - der er så mange muligheder,  jeg kan godt lide at lave mine ting fra bunden - karteselv eller spinde lige fra totten. Jeg har også masser af nålebinding med,  der er håndspundet 1tr. z-spundet fåreuld velegnet og det findes i så mange nuancer. Jeg bliver aldrig træt af naturfarver.
Håndspundet angora tvundet med silke.

Håndspundet angora tvundet med silke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar