tirsdag den 6. december 2011

Julemarked på Mads Lerches gård d.10 og 11 dec.

Julemarked 2010
Igen i år har jeg en bod med håndspundet garn i angora og uld. Nålebinding og strik m.m.Jeg har min rok med og vil sidde og spinde og karte uld.   Er der nogen der har lyst - kan de prøve at spinde på en pind.

Tungesting til dekoration.
En venlig dame gav mig noget gammelt håndspundet hørgarn. Det er noget helt særligt for mig, jeg har selv arbejdet med hør , har dyrket lidt i haven og bearbejdet det fra strå til tråd.Så når jeg står med  det gamle garn ved jeg hvor stort et arbejde der ligger bag.Det skal kun bruges til noget specielt.    Jeg har leget med tungestinget- syet omkring et glas til fyrfadslys.

Nålebinding til julehygge.
     

1 kommentar:

  1. Hej Bodil
    Det er bare så fine ting du laver! Jeg vidste slet ikke der var julemarked i Nyborg, og så i den fantastiske smukke bygning. Det må vi huske næste år.
    Sikke heldig du var at få håndspundet hørgarn forærende. Smuk idé at bruge det til glas.

    Kh Mona

    SvarSlet